Anatomi Pilates

  • Paylaş
Hakkında

Anatomi Pilates, Maltepe Bağdat Caddesi'nde dünyanın en önde gelen pilates ekollerinden sertifikalı eğitmenler tarafından kurulmuş butik bir pilates stüdyosudur. Anotomi Pilates'de tüm egzersiz programları postür analizi yapıldıktan sonra ve günlük duruş alışkanlıklarınız dinlenip kişiye özel bir şekilde programınız hazırlanır.

Anatomi Pilates stüdyosunda amaç sadece sıkılaşmak ve kısa vadeli fit bir vücuda sahip olmaktan ziyade ömür boyu sağlıklı omurga, kuvvetli kaslar ve fit bir vücut ile yaş alabilmektir. Özellikle masa başı çalışanlarının ve doğum sonrası meydana gelen duruş bozukluklarının düzeltilmesine yardımcı olabilmek...

Omurga rahatsızlıklarının tedavisini destekleyici pilates stüdyosu. Skolyoz, kifoz, lordoz, fibromiyalji, osteoporoz ve daha bir çok rahatsızlığınızın tedavisini destekleyici programlar raporlarınız doğrultusunda oluşturulmakta, gerektiğinde doktorunuz ile iletişime geçilerek ilerlenmektedir.

Tüm bunların yanı sıra hamile pilatesi, ileri yaş için pilates ve 3 kişilik aletli grup dersleri ile de hizmet vermektedir. Herhangi sağlık kısıtı olmaması durumunda fonksiyonel antreman da yaptırılmaktadır.

Yorumlar 1
  • 22.10.2020
    Arif M******

    Burcu hanım hayranlık uyandıran çok sıcakkanlı bir hanım

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Anatomi Pilates - konum
X : 40.914826278332775 Y : 29.148640592247034

Ofistanbul - Cevizli Mah. Bağdat Cad. No:538 K:4 D:42