Bigman Arena Fitness Club

  • Paylaş
Hakkında

Bigman Arena Fitness Club İstanbul, Beyoğlu bölgesinde hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, tercih ettiğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza yönelik yüksek kalitede ekipman ve deneyimli ekibe sahip olup, aktivitenizi gerçekleştirmek için hayli ferah, iç açıcı ve yüksek spor motivasyonuna sahip bir merkezdir. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey daha fazla ertelememek ve bu zamana kadar ertelediğiniz aktif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişim formunu doldurabilirsiniz.

İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Beyoğlu’nda bulunan Bigman Arena Fitness Club… Fitness ve vücut geliştirme konusunda egzersizinizi yapabileceğiniz ferah bir spor salonu.

Hedefiniz fit ve formda bir vücuda sahip olabilmek ise bunun için egzersiz programları ile destekleyebileceğiniz Bigman Arena Fitness Club iki kattan oluşmaktadır. Giriş katı bölümü Fitness ve diğer kat ise Vücut Geliştirme bölümünden oluşmaktadır. Vücut geliştirme bölümünde istediğiniz kas hacminizi ve kütlenizi arttırabileceğiniz egzersizler doğrultusunda çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Bigman Arena Fitness Club’u tercih ettiğiniz takdirde herhangi bir bekleme problemi yaşamazsınız.

Bigman Arena Fitness salonunda son teknoloji ekipmanlar ve ferah ortamı ile yapacağınız egzersizler sonunda oldukça mutlu ayrılacaksınız. Çünkü burada herşey sizin sağlık, huzur ve memnuniyetiniz üzerine planlanmıştır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Bigman Arena Fitness Club - konum
X : 41.04289938785328 Y : 28.959773342652284

KAPTANPAŞA MAH..F.SULTAN MİMBERİ CAD.NO:16/A-B BEYOĞLU / ISTANBUL