Bomonti Sports Club

  • Paylaş
Hakkında

Artık işinize gitmeden önce, öğle arası veya iş çıkışı spor yapabileceğiniz; fitness’tan kapalı havuza dilediğiniz aktiviteyi seçerek keyifli saatler geçireceğiniz yepyeni bir mekan var. Hem de şehrin ortasında, Şişli Bomonti’de; Bomonti Park AVM’de bulunan 2000m2 alan üzerine kurulmuş, elit bir spor merkezi Bomonti Sports Club. Kulübümüz hafta içi sabah 06:00-23:00 arası, hafta sonu 08:00-23:00 saatleri arası açıktır. Fitness Salonu Son teknoloji kardiovaskular aletler, kalp atışınızı izleyebileceğiniz bilgisayar kontrollü koşu bantları, step makineleri, eliptik ve kondisyon bisikletleri, vücut ve kas geliştirmeye yönelik makineler ve serbest ağırlık aletlerinin bulunduğu fitness salonunda uzman eğitmenler tarafından verilen bireysel programlar ile formunuzu koruyup ideal ölçülere sahip olabilirsiniz.

Bomonti Sports Club, yılların verdiği tecrübe ile fitness sektöründeki gelişmeleri yakından takip eder ve profillere göre ayrılmış olan üyelerimizin istekleri doğrultusunda uygular. Düzenli ve sürekli olarak motivasyon eğitimine tabi tutulan profesyonel ekibimizle, üye memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Sporu yaşamın olmazsa olmazı haline getirmiş, spora ve sağlığına vakit ayıran veya ayırmayı hedefleyen bireylerin, aileleri ile de huzur dolu, son derece hijyenik bir sosyal ortamda formda kalabilecekleri, sağlık, spor ve bir yaşam merkezi olabilmek.

Üyeleri sağlıklı yaşam tarzına motive edecek aktivitelere yer vererek, kulüp bünyesinde düzenlenmesi planlanan sportif aktivite ve gezilerle üyelerimize, birbirlerini tanıma fırsatı sunmak ve bu sayede keyifli bir sosyal çevre oluşturmak en önemli hedefimizdir.

Yorumlar 2
  • 22.10.2020
    Ali Emin Ş******

    Oldukça güzel bir salon. 3 set havlu veriyor olmaları çok iyi. Alan oldukça büyük. Aletler yeni. Sauna ve buhar odası mevcut. B. odasında buhar üfleyen kısımlar insanın üstüne geliyor. Tek sıkıntı bu.

  • 22.10.2020
    Tuba B******

    Tesis güzel ve temiz güzel bir spor ortamı keyifliydi

Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Bomonti Sports Club - konum
X : 41.054946361885705 Y : 28.98182817792724

Cumhuriyet Mahallesi, Kazım Orbay caddesi, no:3, Bomonti Park AVM, Bomonti