İlkadım Fitness Club

  • Paylaş
Hakkında

İlkadım Fitness Club İstanbul, Kartal bölgesinde hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, tercih ettiğiniz sportif etkinlik ve egzersizinize dair yüksek kalitede ekipmanlara ve donanıma sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için oldukça sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Aktif, sağlıklı ve sportif bir yaşama start vermek için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve arzuladığınız kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlkadım Fitness Club uzun süredir hizmet veren Kartal'da tanınan ve bilinen bir salondur. Uzman hoca kadrosu ve farklı hizmetleri sayesinde fitness yapmak isteyen ve daha farklı spor dallarına yönelmek isteyenler için ideal bir mekandır. Tesislerde baştan sona gelişimleriniz takip edilmekte ve uzman hocalar tarafından bireysel olarak da çalışmalar yapmanız sağlanmaktadır. Daha etkili sonuç almak ve kaliteli egzersiz programları ile kişiye özel antrenmanlar yapabilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
İlkadım Fitness Club - konum
X : 40.91223964381778 Y : 29.161877632141113

Saraylar Cad. No:70 Cevizli – Kartal / İstanbul