Plus Fitness Club

  • Paylaş
Hakkında

Plus Fitness Club İstanbul, Şişli bölgesinde hizmet vermektedir.

Samimi ortamı ve ekibi ile bu spor salonu, her zaman aklınızdan geçen o egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair yüksek kalitede donanım ve ekipmanlar içermekte olup, sporunuzu ve aktivitenizi yapmak için epey ideal, ferah ve sportif tasarıma sahiptir. Çağımız önemli sorunu obezite probleminden uzak durmak ve kaliteli bir yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey kararlı olmak ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi bu spor salonunda başlatmak. Üyelik paketleri ile ilgili iletişim formunu doldurunuz.

İstanbul Şişli’de bulunan 1500 metrekare alana sahip olan Plus Fitness Club modern iç dizaynı ile oldukça etkili bir merkezdir.

Hayatınıza sporu dahil etmek istiyorsunuz ancak nereden başlayacağınızı ya da sizin için en iyi program hangisi olmalı ve nasıl ilerlemelisiniz bilemiyorsanız Plus Fitness Club’ın kapısından içeri adım attığınızdan itibaren bu sorularınızı çok rahat bir şekilde çözümleyebileceksiniz. Çünkü kişiye özel bir şekilde spor danışmanlığı hizmeti ile size en iyisini vermektedir.

Bu programınızı oluşturduktan sonra da sizin takibinize devam ederek hem gelişmenizi izler hem de kaydettiğiniz ilerlemeye göre yeni programlar oluşturmanıza yardımcı olur.

Bünyesinde bulunan Özel Beslenme Danışmanlığı ile bir bütün olarak değerlendirme yapıp beslenme programınızı düzenlemenize de yardımcı olur.

Grup ya da bireysel olarak devam edebileceğiniz derslerinizde fitness, zumba, pilates, reformer pilates… deneyimleyebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Plus Fitness Club - konum
X : 41.06140276041191 Y : 28.994582891464233

Fulya Caddesi Özpolat Sitesi Mimazoblok (Cevahir AVM arkası) Şişli-İstanbul