Seyrantepe Spor Kulübü

  • Paylaş
Hakkında

Seyrantepe Spor Kulübü ve bünyesinde bulundurduğu seyrantepe fitness center, 4.Levent Seyrantepe'de metroya 200 m uzaklıkta yaklaşık 20 yıldan beri Fitness, Plates, Aerobik, Zumba, Kardio Fitness, Kişiye özel vücut analizi, Sauna, Taekwondo, Karate, Kick-Box, Halk Oyunları ve çocuklar için Mini Club branşlarını içerisinde barındıran geçmişinden günümüze tüm üyelerine en yüksek standartlarda hizmet vermeyi kendisine hedef koymuş bir spor ve sağlıklı yaşam merkezidir.

Tesisimize girişinizden itibaren size rehberlik edecek salonun kullanımı hakkında sizi bilgilendirecek tüm çalışmalarınızı takip edecek branşında uzman poersonellerimiz eşliğinde kolay bir şekilde kulubumuze adapte olacaksınız.

Alanında uzman eğitmenlerimiz, bütün üyelerimizin kendilerine özel istekleri ve ayırabilecekleri zamanı göz önünde bulundurarak, çok detaylı çalışmalardan daha çabuk ve etkili egzersizlere kadar her kişiye yada guruba antreman programları uygulamaktadır.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
Seyrantepe Spor Kulübü - konum
X : 41.09947154025633 Y : 28.991976245306432

Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, Civan sokak, No:6