1001 Direk Sarnıcı

  • Paylaş
Hakkında
Geçmiş ile geleceğin buluştuğu mistik bir ortamda "Evet" demeye ne dersiniz?

1001 Direk Sarnıcı'nda her adımda bir tarih ve her köşede geçmişin anısını bulacaksınız. Bu atmosferde çektiğiniz her nefes tarihi dokuya entegre olur ve sizi yavaş yavaş cezbeder...

Düğünler vahşi bir karmaşayı gerektirir. Davetiye, nikah şekeri, gelinlik seçimi ... Her biri ayrı bir telaş. Bu masalın kahramanları yorucu ama düğün öncesi yoğun. Mutlu günler geldiğinde, kalplerinde büyük bir heyecan oluşur.

Tüm emek ve dilekler, her şeyin mükemmel şekilde ilerlemesi içindir. Bu noktada, 1001 Direk Sarnıcı profesyonel hizmet kalitesiyle fark yaratıyor ve bu masalın nesiller boyunca anlatılmasını sağlıyor.

1001 Direk Sarnıcı olarak hayatınızın mutluluğuna, size, ailenize ve arkadaşlarınıza ilk adımı atacaksınız; Zevkinize ve zevkinize hizmet etmek için "Düğün Paketimizde" zengin menü seçeneklerimizi sunuyoruz.

Düğünlerle ilgili standart pakette sunduğumuz hizmetler aşağıdaki gibidir:
Hoşgeldiniz Kokteyli
Zengin Menü Alternatifleri
Sınırsız Yerel Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
Düğün Pastası
Dekorasyon ve Dekorasyon br> (Gelin Yolu, Düğün Masası, Masa ve Sandalye Dekorasyonu)
DJ Müzik, Ses ve Işık Sistemi
Tek Kameralı Dijital Video Yakalama - Gelin & Damat & Gebelik Odaları

Ayrıca, özel talepler doğrultusunda standart paketimizden çıkabileceğimizi de belirtmek isteriz. Kendi alanında profesyonel ekibimizle hayallerinizi gerçekleştirme konusunda farklı aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. ...
Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
1001 Direk Sarnıcı - konum
X : 41.0080113 Y : 28.974492

Birbirdirek Mah. Divanyolu Cad. İmran Öktem Sok. No:15