My Fitness

  • Paylaş
Hakkında

My Fitness Konya, Selçuklu bölgesinde hizmet vermektedir.

Sıcak ortamı ile dikkat çeken spor salonu, arzu ettiğiniz amatör ve profesyonel antrenmanınıza dair yüksek kalitede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, sporunuzu gerçekleştirmek için epey ideal, ferah ve hijyene önem veren bir merkezdir. Sağlıklı ve aktif bir yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey kararlı olmak ve arzuladığınız aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak. Daha detaylı bilgi ve üyeliklerle ilgili iletişime geçiniz.

Spor Salonu; arzu ettiğiniz egzersiz ve sağlıklı yaşamınıza dair yüksek kalitede donanımlarla birlikte deneyimli bir ekibe de sahip olup, aktivitenizi yapmak için hayli ferah ve iç açıcı bir ortama sahiptir. Uzun zamandır ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama hemen başlamak için tek yapmanız gereken daha fazla ertelememek ve bu zamana kadar ertelediğiniz sporunuzu ve aktivitenizi üyelik yaptırarak başlatmak.

My Fitness Konya'da bulunmaktadır. "Spor Yaşamdır." ilkesi ile hareket etmektedirler. Konya'da yer alan kaliteli ve profesyonel spor salonlarından bir tanesidir.

Spor salonu 2 kattan oluşmaktadır. Bay ve bayan üyelere hitap etmektedir.

Salonun içerisinde kardiyo bölümü,, vücut geliştirme aletleri, ağırlık istasyonları ve serbest ağırlıklar mevcuttur.

Spor yapmanın keyfini paylaşmak isteyenler üyelik paketleri ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar 0
Görüşlerini Paylaş
Yorumun bizim için çok önemli. Bu firma ile ilgili değerlendirmeni ve tecrübelerini belirterek kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsin.
My Fitness - konum
X : 37.871592815853596 Y : 32.48888701200485

İhsaniye Mh. Kirmani Sk. no.6/D SELÇUKLU, KONYA